Nordeye huolehtii rakennustyömaan koneiden valoista

Nordeye huolehtii rakennustyömaan koneiden valoista
Nordeye huolehtii rakennustyömaan koneiden valoista

Etenkin pimeänä vuodenaikana, jota Suomessa todella riittää, on erittäin tärkeää huolehtia rakennustyömaan ja sen koneiden riittävästä valaistuksesta! Pimeässä työskentely lisää onnettomuusriskiä ja kun suuri osa vuorokaudesta on pimeää, tulee valaistuksesta huolehtia mahdollisimman hyvin. Tässä kohtaa Nordeye-niminen yritys voi auttaa rakennustyömaan koneiden valojen osalta!

Mikä on Nordeyen missio?

Nordeyen mission pohjalta on helppo ymmärtää, miksi kannattaa valita juuri Nordeye valaisemaan rakennustyömaan koneet. Ammattitaitoinen Nordeye kertoo missiokseen ajoneuvon omistajien auttamisen. Se kertoo auttavansa mielellään niin tavallisia kuluttajia kuin yrityksen edustajiakin huolehtimaan ajoneuvojensa valaisinratkaisuista. Nordeyen missiona on auttaa valitsemaan, ostamaan, asentamaan ja käyttämään ajoneuvovalaisimia siten, että niiden käyttökokemus olisi aiempaa parempi. Rakennustyömailla työturvallisuus on erityisen tärkeä osatekijä, joten siihen kannattaa panostaa. Riittävä valaistus on tärkeä osa työturvallisuutta!

Yritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman hyvän valikoiman sekä hänen tarvitsemansa lisätarvikkeet. Yritys toimittaa tuotteet suoraan varastoltaan asiakkaan postilaatikkoon. Lisäksi sen missiona on sitoutua varmistamaan se, että heidän asiakkaillaan on tarvittaessa mahdollisuus saada asiantuntija-apua ajoneuvojensa valaistukseen liittyvien kysymysten ja ongelmatilanteiden osalta.

Rakennusajoneuvot

rider