Näin suojaat taulut kuljettaessasi niitä huoltoauton takaosassa

Näin suojaat taulut kuljettaessasi niitä huoltoauton takaosassa
Näin suojaat taulut kuljettaessasi niitä huoltoauton takaosassa

Oletko muuttamassa tai muuten vain siirtämässä herkästi rikkoutuvia tai vaurioituvia esineitä, mutta käytössäsi on tällä hetkellä vain töitä varten tarkoitettu huoltoauto? Tärkein neuvo herkästi vaurioituvien esineiden kuljettamiseen huoltoautolla on esineiden asianmukainen suojaaminen. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, miten se käytännössä onnistuu.

Näin kuljetat taulut ehjänä paikasta toiseen

Oletko ehtinyt tilata verkkokaupasta kauniit ja tyylikkäät taulut kotiisi, mutta joudutkin yllättäen siirtämään ne paikasta toiseen? Tai kenties kotiosoitteeseesi ei ollut saatavilla suoraa kotiinkuljetusta, joten sinun tulee hakea ne kotiin autolla, mutta ainoa saatavilla oleva auto on huoltoauto? Monia koteja koristavat kauniit taulut, jotka tulee kuljettaa paikasta toiseen varoen joko niiden suuren koon tai arvon vuoksi. Taulut voivat syystä tai toisesta olla herkästi vaurioituvia, joten niiden kuljetuksessa on syytä ottaa huomioon muutamia yksityiskohtia.

Taulun asianmukainen suojaaminen ehkäisee taulun likaantumista kuljetuksen aikana. Huoltoauton lattialta löytyy usein erilaista roskaa ja likaa, joten taulu tai sen kehykset voivat likaantua kuljetuksen aikana. Monia tauluja voi olla myös hyvin työlästä puhdistaa, joten pääset pienemmällä vaivalla, kun suojaat taulun asianmukaisesti. Tila, jossa taulut kuljetetaan, kannattaakin tyhjentää ja puhdistaa mahdollisuuksien mukaan. Jos matka on epätasainen, taulut kannattaa asetella tai jopa kiinnittää paikoilleen tukevasti, jotta ne eivät pääse liikkumaan tai kaatumaan kuljetuksen aikana.

Tärkeintä onkin suojata taulut asianmukaisesti kuljetuksen aikana. Taulun kääriminen kuplamuoviin, paperiin tai muuhun materiaaliin ei välttämättä aina riitä, sillä taulu tulisi suojata myös mahdollisilta kolhuilta kuljetuksen aikana. Jos taulussa on lasi, se kannattaa suojata erittäin huolellisesti, mutta yhtä huolellista pakkaamista edellyttää myös taulu, josta lasia ei löydy ollenkaan, sillä kangas voi revetä kuljetuksen aikana, jos sitä ei suojata kunnolla.

rider