Tarvitsetko lainaa työkoneiden, kuten traktoreiden ostoon?

Tarvitsetko lainaa työkoneiden, kuten traktoreiden ostoon?
Tarvitsetko lainaa työkoneiden, kuten traktoreiden ostoon?

Traktoreita kutsuttiin menneinä aikoina vainioiden vetureiksi. Traktorit – nuo peltojen ja ojien nopeat ihmelaitteet otettiin käyttöön vuoden 1860 loppupuolella. Kaikilla maataloutta harjoittavilla kansalaisilla ei kuitenkaan ollut varaa hankkia traktoria, joten maata kynnettiin ihmisvoimin tai hevosten avulla.

Hanki oma traktori vakuudettoman lainan avulla

Nykyään on aivan toisin, sillä jos omat rahat tai esimerkiksi EU-tuki eivät riitä, niin helpotusta on saatavilla järkevän vakuudettoman lainan avulla.

Traktorit ovat tuttu näky maaseudulla ja niitä hankitaan säästöillä ja omasta palkkatyöstä tai maataloudesta saatavilla tuloilla. Haluaisitko sinäkin oman traktorin? Jos sinulla on ennestään lainaa, ota kätevä yhdistelylaina ja hanki traktori pellollesi tai maatilallesi. Yhdistelylaina on varsin kätevä järjestely, jonka avulla voit maksaa muut lainasi pois ja panostaa omaan työhösi, eli maatalouteen.

Kätevä ja vakuudeton yhdistelylaina kannattaa hankkia Rahoitu.fi-palvelun avulla. Palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi tunnetuilla rahoituslaitoksilla ja pankeilla, jonka jälkeen saat monia edullisia lainatarjouksia. Valitse parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva laina, allekirjoita sopimus ja rahat ovat tililläsi 1–3 arkipäivän kuluessa. Ennen lainan hakemista kannattaa laatia maksuaikataulu, jonka avulla lainan lyhennys ja korot on helppo maksaa kuukausittain takaisin. Oma pieni tai vähän isompikin traktori on siis nykyään todella helppo hankkia.

Traktoreiden kehitys jatkoi voittokulkuaan

Paljon on menty ajassa eteenpäin siitä, kun Kanadan keskiosissa pidettiin ensimmäinen maatalousnäyttely vuonna 1900. Vetonauloina olivat eläimet, eli niin sanotut sonnit ja perinteiset hevoset. Vuonna 1911 Winnipegin maatalousnäyttelyn areenat valtasivat “savua sylkevät valtavat traktorit aurat perässään”. Moinen tapaus herätti sekä ihailua että kauhua niin toimittajissa kuin yleisössäkin ja jokaisen isännän piti saada tuolloin oma nopea maatalouskoneensa.

Kuinka mukavaa onkaan huristella pellolla omalla näyttävällä traktorilla! Kylvää ja kyntää maata konevoimin ja esitellä kylän isännille kaikkein uusinta tekniikkaa, joka omasta menopelistä löytyy. Välillä voi käydä kahvilla ja munkilla oman kylän grillillä ja palata jälleen kotiin maataloustyöhön – mikäs sen mukavampaa!

rider