Hanki LVI-tarvikkeet remontoituun asuntoon internetistä tilaamalla

Hanki LVI-tarvikkeet remontoituun asuntoon internetistä tilaamalla
Hanki LVI-tarvikkeet remontoituun asuntoon internetistä tilaamalla

Keittiön, kylpyhuoneen ja muiden tilojen hanat, lavuaarit, suihkutarvikkeet ovat tärkeä osa uuden tai remontoidun asunnon varustelussa. LVI-tarvikkeet kannattaa hankkia laatu mielessä pitämällä. Laadukkaat LVI-kalusteet ja tarvikkeet ovat pitkäikäisiä ja voit luottaa niiden toimintaan. LVI-tarvikkeiden kanssa ollaan veden kanssa tekemisessä ja tästäkin näkökulmasta laatuasiat ja turvallisuustekijät ovat tärkeitä. Näin voidaan ennaltaehkäistä kalliita vesivahinkoja. Laadukkaat keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeet kestävät käytössä ja ovat tyylikkäitä.

Rörfokus yritys perustettiin Ruotsissa vuonna 2009. Tänä päivänä yhtiö keskittyy verkkokauppaan ja myymälätoimintaan. Firma tekee myös putkiasennuksia, kylpyhuoneremontteja ja LVI-palveluita. Yrityksellä on suomenkielinen verkkokauppa ja asiakaspalvelu. Rörfokuksen pääkonttori sijaitsee Ruotsin Gävlessä. Yrityksellä on tällä hetkellä yli 50 työntekijää ja vahva markkina-asema Ruotsissa. Firma on tunnettu erittäin laadukkaista tuotteistaan ja palveluista. Vahva ammattitaito ja asiakaskeskeisyys ovat Rörfokuksen valttikortteja. Luonnollisesti sama laatu tarjotaan myös suomenkielisille asiakkaille. Kannattaa tutusta Rörfokuksen laajaan valikoimaan osoitteessa https://rorfokus.fi/.

Yritykseltä löytyy verkkokaupan lisäksi myös kylpyhuonetarvikemyymälä Gävlestä. Tämä 2017 avattu suuri kylpyhuonemyymälä palvelee myymälässä käyviä asiakkaita, tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja asennuspalveluita. Verkkokaupasta löydät huiman määrän tuotteita. Yli 16 000 tuotteeseen mahtuu laadukkaita tuotteita useista eri kategorioista. Keittiön, kylpyhuoneen ja ulkotilojen LVI-varusteiden lisäksi valikoimasta löytyy paljon kodin sisustamiseen liittyviä tuotteita.

Sisusta kotisi makusi mukaan

Kylpyhuonetilojen sisustaminen oman persoonallisen tyylin tai jonkin idean inspiroimana viimeistelee uuden kylpyhuoneen ja luo sille haluamasi tunnelman. Valikoimastamme löydät myös kaiken tarvittavan tyylikästä keittiötä varten ja muuta tavaraa kodin sisustamiseen. Kylpyhuoneen sisustaminen kannattaa tehdä huolella. Monet haluavat sisustaa kylpyhuoneen ja keittiön persoonallisella tavalla, mutta silti harmonisesti. Suosittuja on sisustaa kylpyhuone ja myös ylellistä tyyliä noudattaen. Rörfokuksen suosituimpia tuottetteita ovatkin erilaiset messinkiset suihkut ja allashanat kylpyhuoneeseen sekä messinkiset keittiöhanat ja astiapesukoneliitännät.

Piristä kotiasi uima-altailla sisään ja ulos

Löydät verkkokaupan valikoimasta useita erilaisia ammeita sisä- ja ulkokäyttöön. Mikä voisikaan olla parempi tapa viettää helteistä kesäpäivää, kuin kellua omassa uima-altaassa välillä pulahtaen viileään veteen. Vai haluaisitko hemmotella itseäsi, perheenjäseniä ja vieraitasi lämpimällä kylvyllä porealtaassa.

Kotikäyttöön suunniteltavat altaat ovat tulleet entistä suosituimmiksi myös suomalaissa kodeissa. Altaat ovat myös inhimillisen hintaisia, eli et joudu pulittamaan itseäsi kipeäksi kokonaisvaltaisen hemmottelunautinnon saamiseksi. Ulko- ja sisäkäyttöisten porealtaiden ja muiden uima-altaiden lisäksi valikoimastamme saat kaikki lisätarvikkeet, joita allastasi varten tarvitset. Ulkoaltaita löytyy pienistä lasten kokoluokista aina täyden kokoluokan amme isiin, jotka sopivat kokonsa puolesta hyvin myös perheen vanhemmille uimareille. Altaita löytyy muutaman kympin puhallettavista altaista aina lähemmäs 10 000 euron isoihin uima-altaisiin.

rider